Open deze mail en laad de afbeeldingen

Ik geef je een
mooie toekomst
LijnBemoedigende teksten uit het hart van God, voor jou
Spreekt God vandaag nog? Ontdek het hier >

Man kijkt vooruit

Geliefde lezer,

het is mijn diepste verlangen dat je echt Jezus Christus mag leren kennen. Hij is de stralende, hoopgevende morgenster, de nieuwe dageraad, die alles wat dood is doet leven.

Dit is wat de Heer tot jou wil zeggen:

Ik wil alles in je leven herstellen, zegt Jezus.

Ik ben gekomen om leven te geven, mijn kind. Ik wil alles in je hart wat dood is, tot leven wekken.

Kijk niet meer achterom, luister niet langer naar de stemmen van de dood en het verleden, die je willen tegenhouden. Laat je niet langer aan banden leggen, door de leugens die je zo hebben geteisterd.

Ik ben het, die is gekomen op aarde - bij jou - om jou tot eeuwig leven op te wekken.

Ik ben het, die is gekomen om jou tot nieuw leven op te wekken, tot een kind van de Vader te maken, met een nieuwe toekomst, nieuw leven, nieuwe verlangens, nieuwe dromen, nieuwe visie en verwachting.

Blij meisje

Het oude is voorbijgegaan, zie Ik maak alle dingen nieuw.

Kijk naar Mij, zegt Jezus Christus. Kijk niet naar wat er is gebeurd, laat het verleden achter je, waar het hoort en kijk naar MIJ, de Heer der heerscharen, de stralende bron van eeuwig leven, die alles nieuw maakt.

Ik heb zoveel voor je, zegt de Heer, jouw God, die je wil omhelzen tot in eeuwigheid. Kijk naar Mij, mijn kind en je zult grote verwachting krijgen voor de toekomst. Als je leert kijken naar Mij en niet naar je omstandigheden, zal alles veranderen, dan zal alles onder mijn heerlijke licht komen, dan zal mijn leven in jou gaan stromen.

Want Ik ben het die alles nieuw wil maken in jou, zegt de Heer. Je hebt fouten gemaakt op de weg die je bewandeld hebt, maar dat is niet erg. Denk niet langer terug aan wat is geweest, want Ik ben er.

Kijk naar Mij, kijk omhoog, kijk naar mijn liefde voor jou.

Als je Mij ziet, zul je beseffen dat alles mogelijk is voor Mij. Dan zie je dat je niet langer gebonden bent door wat mensen je hebben aangedaan of wat je zelf hebt verkeerd gedaan, maar dan besef je dat de Heer der heren en de Koning der koningen, jouw God en jouw verlosser is, die alles heeft gegeven voor jou.

Vrouw zonlicht

Strek je uit naar Mij, zegt Jezus, richt je met heel je hart op Mij. Laat je door niets verhinderen, maar zie op MIJ, die het licht is van de wereld en die jou tot een licht wil maken in deze wereld.

Ik hou van je Mijn kind. Ik ben niet boos op je, nee. Ik ben niet boos op je. Ik heb je lief.

Kom en volg Mij, laat MIJ je hart vervullen met mijn liefde en vrede en Ik zal je laten zien dat de toekomst stralend is, vol licht, vol hoop, vol leven, vol goede dingen, want Ik ben hier, bij jou, altijd.

Laat los wat is geweest en grijp Mij vast met beide handen. Dan gaan we samen vooruit. Ik heb zoveel mooie dingen voor je wegelegd, zegt de Heer, zoveel mooie dingen.

Drink van Mij, mijn liefde en mijn leven.

Geniet van wat Ik je geef. Er is zoveel in deze wereld dat Ik je geef om van te genieten. Wees als een kind en drink, speel, geniet en wees blij.

Leg jezelf niet die lasten op en laat ook geen mensen of machten een last op je leggen. Nee, gooi al die lasten maar van je af en dans als een kind dat speelt in de volle vrijheid.

Kindje speelt

Want Ik heb je vrijgekocht om vrij te zijn, zegt de Heer.

Laten we samen dansen en zingen, juichen en vreugdevol zijn, want Ik ben het die jou heeft vrijgekocht.

Ik heb je zeer lief, zegt de Heer. Volg Mij en je zult het eeuwige leven proeven. En dan kun je het aan anderen doorgeven.

- Jezus Christus

LijnBijbelteksten

'Je zult zien, je zult merken hoe goed de Heer is: je bent gelukkig als je bij hem schuilt.' (Psalm 34:9)

'Want wie één is geworden met Christus, is een nieuwe schepping. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen.' (2 Korintiers 5:17)

'God de Heer vernietigt de dood, voor altijd. Hij droogt ieders tranen. Overal op aarde herstelt hij zijn volk in ere, het is zijn eigen belofte.' (Jesaja 25:8)

LijnOntdek het geheim van een gelukkig leven...

Ontdek het belangrijkste wat er is in dit leven, de reden van je bestaan, de basis voor je leven, het geheim van geluk en kracht: de intense liefde van God voor jou.

Boek met bemoedigende tekstenJe weet in je verstand wel dat God van je houdt, maar... VOEL je het ook? Geloof je het ook met heel je hart? ervaar je het ten diepste toe?

Dit boek helpt je om Gods liefde heel diep tot je hart te laten doordringen. Je hoort God zelf spreken over zijn liefde voor jou. Deze woorden dringen door tot het diepst van je hart en kunnen je voorgoed veranderen. Ze helpen je de basis van je leven te veranderen, zodat je gaat leven vanuit de liefde van God. Daardoor wordt alles beter!

Bestel dit boek hier...

LijnDeel dit met anderen

Facebook Twitter GooglePlus Netlog

Of verspreid handmatig deze link:
http://www.real-life.nl/lifeletter/toekomst.html

LijnSchrijf je gratis in!

Wil je bemoedigende teksten ontvangen? Schrijf je dan in:

 Informatie over LifeLetter

David SorensenLifeLetter wordt geschreven door David Sorensen. Hij is getrouwd met Renate Veldman en samen hebben ze vier prachtige kinderen: Shira, Shurdo, Joshua en Shekinah. Ze wonen in Nederland, op een gezellig boerderijtje.

David is de auteur van christelijke boeken als 'Gods hart voor jou', 'Zoveel hou Ik nou van jou', 'Meer liefde dan je denkt', 'Ervaar God' en 'Onzichtbare Liefde'. Hij ontwerpt de bekende christelijke posters en kaarten en is de maker van de website Real-Life.nl

David en Renate Sorensen organiseren conferenties onder de naam Sound of Heaven, waar mensen God diep ontmoeten en velen genezen en bevrijd worden. Meer info over deze samenkomsten SoundofHeaven.info