Open deze mail en laad de afbeeldingen

God omhelst je... LijnBemoedigende teksten uit het hart van God, voor jou
Spreekt God vandaag nog? Ontdek het hier >

Vrouw ervaart de liefde van God

Weet je geliefde,

als Ik in tastbare gedaante bij je was, zou Ik je in mijn armen nemen en je koesteren. Ik zou je vertellen hoe kostbaar je voor Mij bent. Ik zou je vertellen hoe mooi je bent. Ik zou je vertellen hoeveel Ik van je hou.

Je zou Mijn ogen zien... Je zou de klank van Mijn stem horen. Je zou voelen hoe bewogen Ik ben over jou. Je zou zien dat Ik je Vader ben. En je beste Vriend.

Je zou begrijpen dat Ik nooit bij je wegga, dat Ik je altijd in de gaten hou, vol liefde.

Als Ik je kon laten zien hoe Ik over je denk, dan zou je verbaasd zijn. Nee, verbijsterd. Je zou het niet kunnen geloven. Je zou zeggen 'het is te mooi, te liefdevol, te groots, dit is te mooi...' Maar toch is het zo.

Als ik je kon laten kijken in Mijn ogen, als Ik je kon laten zien hoe Ik naar je kijk, dan zou je zo bevrijd worden, weet je dat? Dan zou zoveel angst van je wegvallen. Dan zou je hart zoveel vreugde ervaren.

Ik ben er Mijn kind.

Ik spreek nu tot je, door dit kanaal. Ik ben er, Mijn geliefde en Ik zing een lied over je. Om je te laten zien hoe kostbaar je bent voor Mij. Om je te laten zien hoe dierbaar JIJ (ja, jij... echt... jij!) voor Mij bent.

Als je kon zien hoeveel vreugde de engelen, die bij Me zijn, hebben over jou. Als je kon zien hoe trots ze zijn op jou. Omdat je zo strijdt voor Mij, om mijn wil te doen, ondanks de vele struikelingen die je soms maakt.

Ze zijn trots op je. Want ze weten hoe hevig de strijd soms is, hoe de duisternis je wil neerhalen.

Maar ze vechten zij aan zijn met jou en Mij, zegt Jezus, ze vechten met ons mee, om je te laten zien: er is vreugde voor je weggelegd, er is een vrijheid die Ik voor je heb.

Kind wordt omhelsd door Jezus

Vertrouw me nu maar. Rust nu maar. Ontspan nu maar. Laat je hoofd maar gewoon rusten in Mijn liefdevolle handen.

Je hebt al zoveel gestreden, al zoveel gevochten, mijn kind. Kom nu maar en leg je hoofd in alle vrede en overgave in Mijn liefdevolle armen.

Bij Mij ben je echt veilig, zo veilig, zo veilig, zo veilig.

Ik ben hier, zegt Jezus. Ik ben hier. En Ik hou je vast. En Ik zal je de rust geven die je zo nodig hebt. Ik ben er.

Ik kijk altijd naar je, in alles wat je doet. Vol liefde. Vol vreugde. Omdat Ik weet dat je je hart aan Mij hebt toevertrouwd.

Geef niet op, geliefde.

Schep nieuwe moed. Wees niet bang voor de toekomst. Ik ben er. Echt. Ik ben er. En Ik ben bij jou. Altijd.

Veel liefs,

- je hemelse Vader en Jezus Christus

Facebook Twitter Google Plus    

Kopieer deze link om dit te delen:
http://www.real-life.nl/lifeletter/god-omhelst-je.html

LijnBijbelteksten

'De HEER is mijn licht, mijn behoud, wie zou ik vrezen? Bij de HEER is mijn leven veilig, voor wie zou ik bang zijn?' (Psalm 27:1)

'De naam van de HEER is een sterke toren, de rechtvaardige snelt erheen, en is veilig'. (Spreuken 18:1)

'De Heer zal me van alle kwaad redden en me veilig naar zijn hemels koninkrijk brengen. Hem komt de eer toe tot in alle eeuwigheid. Amen.' (2 Timoteus 4:18)

De Bijbel is Gods boek is voor de mensheid.
Meer info over de Bijbel

LijnVerlang je naar Gods liefde?

Geniet je van de woorden die God spreekt door Zijn Geest? Heb je honger naar meer van Hem?

Boek met bemoedigende tekstenDit bijzondere boekje is een grote liefdesverklaring van God aan jou. We hebben de woorden vanuit Gods hart intens hard nodig, om zijn liefde als basis voor ons leven te leggen. Als Gods liefde doordringt in de diepten van ons hart, kan niets ons omver werpen. Dan zijn we een gezonde boom met wortels in sterke grond.

Schenk jezelf en je geliefden dit wondermooie boekje van David Sorensen met bemoedigende profetische woorden die je hart geweldig zullen raken en je niet onveranderd zullen laten.

Reacties van lezers:

'Ik vond het boek prachtig, het heeft me diep geraakt en mijn denken vernieuwd.'

'Gewoonweg prachtig, als iedereen het maar eens leest haal je er heel veel steun uit.'

'Ik heb het boek gelezen en het raakt je heel diep.'

Bestel dit boekje hier >

LijnSchrijf je gratis in!

Wil je bemoedigende teksten ontvangen? Schrijf je dan in:

 

 
Wie is David Sorensen?

David SorensenDavid Sorensen is een apostel van Jezus Christus en is getrouwd met Renate, een profetes die het hart van God vertolkt. Ze hebben jarenlang pionierswerk gedaan in Belgie, waar ze een eigen kerk gesticht hebben en waar velen een levensveranderende ontmoeting kregen met God. Diverse bedieningen werden mede opgericht en vrijgezet door hen. Nu wonen ze in Nederland. Ze organiseren conferenties met de naam SOUND OF HEAVEN waar mensen het geluid van God horen door vrije aanbidding en profetische prediking, en waar velen genezen worden door de kracht van Jezus Christus. Hun bediening wordt gekenmerkt door de tegenwoordigheid van God, het vuur van de Heilige Geest, de stem van God, genezingen, bevrijdingen en radicale heiligheid.

David heeft diverse boeken geschreven over Gods liefde, de stem van God, en het leren ervaren van God. Zijn website ONTDEK GOD is bekend in het Nederlandstalig gebied. Hij is tevens de eigenaar van de site 1STAP die het evangelie op heldere wijze laat zien. David maakte ook de internationale site GOD IS REAL die bewijst dat God bestaat en mensen wereldwijd helpt om God te ontmoeten. David en Renate hebben vier prachtige kinderen.

.