Open dit bericht en laad de afbeeldingen!

Wil je Gods heerlijkheid zien?
Lijn
Open dit bericht en laad de afbeeldingen!

Beste lezers,

Wil jij de heerlijkheid van God zien? Wil jij dat je kinderen gered worden? Wil jij dat je familie wordt aangeraakt door Jezus?

Hoe denk je dat dat gaat gebeuren? Doordat een bekende prediker in jouw regio komt spreken? Doordat je naar allerlei grote conferenties en samenkomsten gaat, waar gezalfde sprekers voor je bidden? Vergeet het.

Opwekking zal pas gebeuren als JIJ je leven heiligt.

Ik zie christenen die al jaren in de kerk zitten en die nog altijd verslaafd zijn aan de sigaretten! Hoe is jouw leven thuis met God? Naar welke films kijk je elke dag? Wat doe je 's avonds? Neem je tijd om te bidden en te luisteren naar Gods stem? Of kijk je de hele avond TV programma's die je beter niet zou zien?

Je denkt toch niet dat opwekking komt omdat je voorganger heilig leeft? Je denkt toch niet dat jouw kinderen gered gaan worden omdat een gezalfde spreker de glorie van God in zijn leven heeft? Nee.

Jouw kinderen zullen gered worden door jouw wandel met God. Door jouw heilige en veranderde levenswandel.

Als je al drie jaar of langer in de kerk zit, zou je allang gedoopt moeten zijn en bevrijd van de demonen in je leven. Maar het zijn keuzes die je zelf moet maken.

Stop met roken. Kies ervoor.
Stop met kijken naar foute films. Kies ervoor.
Stop met luisteren naar foute muziek. Kies ervoor.
Stop met porno. Kies ervoor.
Stop met liegen en kwaadspreken. Kies ervoor.

'Wie mag de berg van de HEER bestijgen, wie mag staan op zijn heilige plaats? Wie reine handen heeft en een zuiver hart, zich niet inlaat met leugens en niet bedrieglijk zweert.'
(Psalm 24:5)

Het helpt niets om naar conferenties en samenkomsten te gaan waar Gods kracht werkt, als je je eigen leven niet in orde brengt. Dat is hypocriet.

Als je meer van God wilt in je leven, moet je ook de eerlijkheid hebben om alles wat niet van God is weg te doen.

Open dit bericht en laad de afbeeldingen!
Hou grote schoonmaak in je huis en in je leven.

Breek met verkeerde relaties.
Breek met alles wat tussen jou en God in staat.
Breek met alles wat je vervuilt, of het nu muziek, TV, internet, games of wat dan ook is.

En als je zelf niet kunt stoppen, zoek dan hulp. Zoek ervaren christenen die gedoopt zijn in water, Heilige Geest en vuur, die zelf heilig leven, die jou kunnen helpen een echte volgeling van Jezus te worden.

DAN zul je zelf opwekking gaan brengen in je leven, je gezin, en de mensen die je ontmoet. Dan kun jij op jouw beurt degene zijn die anderen over Jezus vertelt en voor ze bidt, ze bevrijdt, en ze helpt een zuiver en rein kanaal van Gods liefde te worden. Dat is opwekking. Niet een zootje christenen bij elkaar die van samenkomst naar samenkomst hoppen, maar die zelf de rommel in hun eigen leven niet opruimen.

Die spreker is verantwoordelijk voor zijn leven en voor zijn roeping in God. Jij bent verantwoordelijk voor jezelf!

Jij bent net zoveel geroepen als alle mannen en vrouwen van God die je op een podium ziet staan. Als het goed is, brengen ze je dichter bij Jezus en leren ze je hoe je zelf een heilig en rein kanaal van Gods Geest kunt zijn! Maar jij moet het wel gaan doen, anders helpt het niets.

Open dit bericht en laad de afbeeldingen!
God wil komen met zijn heerlijkheid in je leven, maar dat kan niet als je leven vol rommel zit!

Wat wil je liever? De rommel of de glorie van God? Wat wil je liever? Gods stem verstaan of alle soaps volgen op TV? Wat wil je liever? Doorbreken in Gods heerlijkheid of de aardse perversheid behouden? Wat wil je liever? Alle films zien die je leuk vind of tijd nemen om de heerlijkheid van God met eigen ogen te zien?

God roept en smeekt:

'KOM, mijn kind, ik wil je zoveel geven! Het leven met Mij is zoveel beter! Geloof niet de leugens die je willen afhouden van Mij! Geloof niet de gedachten die je zeggen: 'O, ik kan Gods stem toch niet verstaan, die ander moet maar voor mij bidden.' 'God hoort mijn gebed toch niet, laat die ander maar voor mij bidden.' 'Ik hoor je, mijn kind!' zegt God. 'En Ik verlang naar meer van jou! Meer van je tijd, meer van je aandacht. Ik ben dicht bij je, Ik wil doorbreken in je leven, maar ZOEK MIJ dan toch! "Zoek Mij en LEEF!", zegt het woord!'

Dan zul je zelf een bron worden van leven, van de heerlijkheid van God.

Breek met het verleden. Breek met de zonde. Breek met de dood. Stap in het leven! Kies vandaag nog! Het is de enige weg naar echt geluk. De enige weg naar behoud. Jezus en Hij alleen!

We moeten gewoon doen wat Jezus ons opdraagt in de Bijbel: bekeer je en laat je dopen.

Vraag mensen je te dopen, als je nog niet gedoopt bent. En als ze het niet willen, vraag jezelf dan af of je wel in de juiste kerk zit! Zoek christenen die je willen dopen en die krachtig bidden voor bevrijding en de doop in de Heilige Geest. Dan pas kun je verder komen. Het is simpel, we moeten gewoon doen wat Jezus zegt.

God roept ZIJN VOLK op om zich te bekeren en te heiligen. Want God wil komen met zijn heerlijkheid!

Renate Sorensen
Godisecht.com


Deel het met anderen!LijnHelp anderen om thuis te komen in de liefde van God! Gebruik deze link: www.real-life.nl/12/heiligheid.html
Deel het op FaceBook, Twitter, Hyves, Blogger, je website en stuur het door via email!

Social media

Lijn

David SorensenLife Magazine wordt geschreven door David Sorensen. Hij is getrouwd met Renate en samen hebben ze drie prachtige kinderen. Ze wonen in Almere, Nederland. David is de auteur van boeken als 'Gods hart voor jou', 'Zoveel hou Ik nou van jou', 'Meer liefde dan je denkt', 'Ervaar God', 'Onzichtbare Liefde'. Meer info: godisecht.com


Lijn

Informatie over je inschrijving:
Je ontvangt Life Magazine, omdat jijzelf of iemand anders jou hiervoor heeft opgegeven, via de website godisecht.com (real-life.nl)
Wil je je emailadres wijzigen? Dat kan hier.
Wil je je uitschrijven? Klik dan hier.

Onder