christelijke,religie,bijbel,god help,christenen,bijbelse,here god,godsdienst,preek,geloof en religie,preken,god is goed,godsdiensten,christelijke kerk,online bijbel,bijbelteksten,bijbel teksten,bijbelstudie,christelijke winkel,bijbel verhalen,christus jezus,jezus christus, christelijke site,wat is god,christelijke boeken,god is liefde,god en liefde,preken site,gods liefde,god vader,christelijk onderwijs,god bestaat,geloof in god,in god geloven,bijbel lezen,bijbel studie,christelijke bijbel,god en jezus,liefde van god,liefde bijbel,uitleg bijbel,betekenis bijbel,bemoediging bijbel,wie is jezus,waar is god,bestaat jezus,leven van jezus,jezus bijbel,gods geest,zoon van god,

Bewijs dat God bestaat!
Download dit gratis christelijk boek voor jou

Christelijke site over God, de Bijbel, geloof, religie en godsdienst. Ervaar de realiteit van Gods liefde door Jezus Christus en de heilige Geest. Met online bijbelstudies, bijbelverhalen en bijbel teksten, christelijke gedichten, bijbels onderwijs, boeken, muziek en preken. Voor christenen die geloven in de Here God en hun geloof in God willen verdiepen. Met een online christelijke winkel en boekhandel.
Christelijke site over God, de Bijbel, geloof, religie en godsdienst. Ervaar de realiteit van Gods liefde door Jezus Christus en de heilige Geest. Met online bijbelstudies, bijbelverhalen en bijbel teksten, christelijke gedichten, bijbels onderwijs, boeken, muziek en preken. Voor christenen die geloven in de Here God en hun geloof in God willen verdiepen. Met een online christelijke winkel en boekhandel. Beste lezer,

kun je zeker zijn dat God bestaat? Zijn geloof in God, religie en godsdienst flauwekul? Wie is Jezus Christus? Is er leven na de dood? Wat voor boek is de Bijbel?

Antwoord op deze vragen vind je in een uniek GRATIS CHRISTELIJK BOEK:

Onzichtbare Liefde
Ontdek de meest fascinerende
Realiteit die er bestaat

Veel mensen roepen 'ik geloof niet in God, want ik kan Hem niet zien met mijn ogen!'. Dat is onzin natuurlijk, want veel van de meest invloedrijke krachten op aarde zijn onzichtbaar. Zoals liefde, creativiteit, wind, energie, radiogolven, draadloos internet, enz. Deze zaken kun je niet zien, maar het EFFECT ervan ervaar je heel sterk is. Zo is het met God ook.

Hoewel God ONZICHTBAAR is, kun je zijn LIEFDE en zijn KRACHT wel als een geweldige realiteit ervaren.

Download ONZICHTBARE LIEFDE nu!

Dit christelijk boek schreef ik tien jaar geleden, nadat God me een droom had gegeven waarin ik door de media werd gevraagd: 'Kun je ons laten zien dat God echt is?' Na de droom zei God tegen me: 'David schrijf een boek dat laat zien dat IK ECHT BEN, met veel getuigenissen van wonderen en gebedsverhoringen.' Onzichtbare Liefde is het resultaat geworden.

Dit boek bevat overtuigend bewijs
voor het bestaan van God.

Er staan veel getuigenissen in van wonderen die God verricht heeft, in levens van mensen. De rode draad is mijn eigen leven uit die tijd (nu heb ik zelfs nog veel meer wonderen meegemaakt!), aangevuld met bijzondere getuigenissen van mensen die ik persoonlijk ken.

Daarnaast bevat het boekje spectaculaire getuigenissen van over de hele wereld, hoe God geweldig sterk werkt op onze planeet. In dit boek ontdek je dat geloof in God, de Bijbel, en Jezus Christus geen flauwekul is.

Christelijke site over God, de Bijbel, geloof, religie en godsdienst. Ervaar de realiteit van Gods liefde door Jezus Christus en de heilige Geest. Met online bijbelstudies, bijbelverhalen en bijbel teksten, christelijke gedichten, bijbels onderwijs, boeken, muziek en preken. Voor christenen die geloven in de Here God en hun geloof in God willen verdiepen. Met een online christelijke winkel en boekhandel.Ik ben heel blij dat de uitgever me nu toestemming heeft gegeven jou dit boek gratis aan te bieden!

Mag ik je wel iets vragen? Wil je dit boekje overal verspreiden waar je maar kunt? Stuur het boek naar je vrienden, relaties, collega's, enz.

Zet deze LifeLetter ook op je eigen websites, FaceBook, Twitter, Hyves, overal, overal, overal waar je kunt. Gebruik deze url: http://www.lifeletter.nl/onzichtbaar.html

Een atheïst zei eens tegen me: 'Principieel geloof ik niet in God, maar dit boek dwingt me eigenlijk wel om te erkennen dat er een God is.' Nou, dat is nog eens een effect!

Download ONZICHTBARE LIEFDE nu!

Lees het boek, verspreid het, laat de REALITEIT van GODS LIEFDE bekend worden.

God is er, Hij is er voor jou, Hij wil zich kenbaar maken door jou heen.

Ontmoet God! Ervaar God!
Bemin God! Maak God bekend!

David Sorensen
Godisecht.com


Meer liefde dan je denkt
Christelijke boeken
Christelijke boeken, christelijk boek, christelijke evangelische boekhandel, David Sorensen

In dit wondermooie boek spreekt God zelf tot jou, over zijn liefde die zoveel groter is dan je denkt en over zijn geweldige plan met je leven.

Het is gebonden met een glanzende, harde kaft, waardoor het een echt juweeltje is!

Klik hier voor info >

 

Ontvang je LifeLetter al?
Lijn
Christelijke site over God, de Bijbel, geloof, religie en godsdienst. Ervaar de realiteit van Gods liefde door Jezus Christus en de heilige Geest. Met online bijbelstudies, bijbelverhalen en bijbel teksten, christelijke gedichten, bijbels onderwijs, boeken, muziek en preken. Voor christenen die geloven in de Here God en hun geloof in God willen verdiepen. Met een online christelijke winkel en boekhandel.
Schrijf je in op de GRATIS LifeLetter en ontvang een rijkdom aan bemoediging uit de Bijbel, gratis christelijke boeken, video's, online preken, bijbelstudies, bemoedigende profetische teksten, tips voor een gelukkig leven, bijbels onderwijs en zoveel meer.

Schrijf je nu in >


Christelijke site over God, de Bijbel, geloof, religie en godsdienst, Jezus Christus en de heilige Geest. Met online bijbelstudies en bijbel teksten, christelijke gedichten, bijbels onderwijs, boeken, muziek en preken.

David SorensenLifeLetter wordt geschreven door David Sorensen. Hij is getrouwd met Renate en samen hebben ze drie prachtige kinderen. Ze wonen in Nederland.

David is de auteur van boeken als 'Gods hart voor jou', 'Zoveel hou Ik nou van jou', 'Meer liefde dan je denkt', 'Ervaar God', 'Onzichtbare Liefde'.

Meer info: Godisecht.com


Onder