David leert
een belangrijke les...Beste lezers,

Van vrienden heb ik gehoord dat ze vrezen dat mijn vorige LifeLetter manipulatief overkomt en dat mensen zullen helpen omdat ze zich verplicht voelen.

Ik zou dat verschrikkelijk vinden. Dat is het laatste wat ik wil. Ik wil met heel mijn hart zeggen:

alsjeblieft, doe niets meer voor ons huis. Doe niets, geef niets, trek het terug.
Doe niets uit een schuldgevoel, alsjeblieft. Dat is niet Gods liefde. En vergeef me als ik me verkeerd heb uitgedrukt!

Ik wilde alleen maar meehelpen aan het scheppen van ruimte in het denken van de christenen in ons land, zodat er mogelijkheden ontstaan om de rijke zegen van God, in diverse vormen van verlossing, te laten stromen.

Soms erger ik me aan de goddeloze wereld die zo steenrijk is en waar alles mogelijk is en dan zie ik zoveel christenen vechten tegen gebrek. Dat is toch triest? Terwijl wij de rijkste Koning van het heelal en omstreken dienen, Jezus Christus, de Koning der koningen.

Om die reden wil ik soms mensen radicaal aanmoedigen om gevers te worden, zodat die armoede gebroken wordt in de kerk. En om die reden wil ik zelf extreem geven, zodat God wonderen kan doen van voorziening door me heen.

Dit is wat ik wilde doorgeven: mogelijkheden, ruimte, zodat Gods verlossing vrijuit kan stromen.

Maar ik besef dat ik dat niet moet uitleggen, in de context van ons eigen project. Dat neigt naar manipulatie, en dat wil ik echt niet...

Ik besef dat ik ons huis echt van God moet verwachten en blijkbaar heb ik het toch teveel verwacht van onze lezers. Dat spijt me.

Als je een machtiging hebt ingevuld en je wilt die herroepen, doe dat dan! Of als je geld hebt gestort en je beseft: eigenlijk deed ik het niet met vreugde, laat het me weten, dan krijg je het terug.

Ik wil geen cent krijgen voor ons werk, dat niet in vrijheid en vreugde is gegeven.

Mijn hart is werkelijk dit: ik weet dat als wij een extra kamer hebben in ons huis voor een Tv-studio, wij mensen zullen interviewen die bijvoorbeeld onderwijs geven over innerlijke genezing, bevrijding van diepe trauma's, en zoveel meer levensveranderden onderwerpen waar fenomenaal veel behoefte aan is.

Dan kan ik zelf ook uitgebreider delen wat God me geleerd heeft, om zijn rijke genade door te geven. Er is zoveel te vertellen. Dat kan niet in LifeLetters, het zou teveel tekst zijn. Maar in een filmpje kun je veel meer rijkdom en sleutels doorgeven.

Ik zie enorme, onuitsprekelijke wonderen gebeuren zodra er een beetje meer ruimte komt.

Dat is alles. Praktisch, simpel, nuchter. Ik wil graag mogelijkheden zien komen, zodat miljoenen mensen echt enorm diep bevrijd worden en (meer nog) zelf kanalen van sterke bevrijding worden. Dat is de hele reden dat ik graag een kleine, eenvoudige TV studio wil in ons huis. Niets meer, niets minder.

Ik heb ook net gehoord dat 500.000 blijkbaar een duizelingwekkend bedrag is voor veel mensen in Nederland. Ik dacht dat het een normaal bedrag was, voor een huis met een extra kantoor aan huis.

Dat zijn immers de prijzen die ik steeds zie op internet. Als we onder dat bedrag zoeken, is het allemaal simpelweg veel te klein voor ons werk. Dan kunnen we evengoed in Belgie blijven.

In Nederland zijn de huizen veel duurder en tegelijk veel kleiner dan in Belgie, dat is een vervelende ontdekking.

Vergeef me dus alsjeblieft als ik je onder druk heb gezet, dat is echt niet mijn bedoeling.

Ik wilde juist bij ons allemaal ons denken verruimen, om ruimte en mogelijkheden te scheppen. Maar ik moet bijkbaar wel nog wijsheid leren in hoe en wanneer ik deze principes doorgeef.

Feit is dat het echt een wonder van God zal zijn, als we in Nederland wonen. Bid voor ons, dat ons geloof gesterkt wordt om echt een wonder van God te verwachten.

Want ik geloof wel dat Hij het zal doen. Alleen niet op mijn manier, en dat moet ik wel leren. Tijd voor een lesje in geduld en vertrouwen...

Veel liefs,

David Sorensen
GOD IS ECHT
www.godisecht.com

Uitschrijven? Dat kan op onze website:
www.GODISECHT.com